Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Caroline: ''als kind heb ik jarenlang celloles bij Rebecca gehad, totdat ik zelf naar het conservatorium ging. Rebecca is heel lief, rustig en gezellig. Ze leert je kritisch te luisteren naar je eigen spel en de muzikale lijnen te laten horen. Ze helpt met het oplossen van technische moeilijkheden en geeft tips over hoe je het thuis-studeren het beste kunt aanpakken. Ik studeerde enthousiast cello en keek altijd uit naar mijn celloles. Rebecca's lessen waren positief en inspirerend, wat voor mij een optimale omgeving creëerde om mij als celliste steeds verder te ontwikkelen en met veel plezier muziek te maken''.

Kasia: ''het is moeilijk goed celloles te geven. Daarvoor moet je niet alleen een getalenteerde instrumentalist zijn maar ook een begenadigd docent.

Rebecca is beide. Ze heeft een grote podiumervaring en bezit het vermogen om effectief kennis over te dragen. Dus het zijn altijd geweldige, rijke lessen, met aandacht voor de muziek, frasering, interpretatie én de techniek van het cellospelen. Haar cello staat klaar en ze speelt vaak mee, laat voorbeelden zien/horen, bedenkt oefeningen op maat, kortom, ze gidst je als leerling door die grote muzikale wereld van de cello''.